Over ons

Woonwarenhuis Het Waaigat - Ruim 100 jaar een begrip op woon en slaapgebied

Woonwarenhuis Het Waaigat is een familiebedrijf, waar inmiddels de vierde generatie op de winkelvloer staat. Op 18 december 1915 werd de basis gelegd voor Het Waaigat, die leuke winkel aan de Markt / hoek Hoogstraat in Vlaardingen. Inmiddels is het een Woonwarenhuis van formaat geworden, waar de aandacht voor de klant nog steeds voorop staat. Al ruim 100 jaar wordt in de schaduw van de Grote Kerk gewerkt aan de inrichting van Vlaardingse huishoudens, maar ook van ver daar buiten.

Het begon allemaal in 1915 met een timmermans-werkplaats, opgericht door Overgrootvader D. van Heusden. Na zijn overlijden zette de Weduwe D. van Heusden met haar zes kinderen het bedrijf voort als "Winkel in Behangselpapieren". Dit kleine bedrijfje heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een heel bijzonderWoonwarenhuis. Achter de historische gevels bevind zich een verrassende showroom van 1700 m2, verdeeld over vier etages mèt lift ! Hier vind je werkelijk alles op het gebied van wonen en slapen. Uniek is hierbij de mix met de grote accessoires/kado afdeling, wat het winkelen nooit saai maakt. Je kunt dan ook gemakkelijk urenlang winkelen op de vele etages van dit historisch pand !

Persoonlijke aandacht en eigenzinnig assortiment
Het Waaigat is een 101-jarig familiebedrijf, waarbij de wens van de klant nog altijd voorop staat. "De sfeer is bij ons gemoedelijk en dat is een verademing voor veel bezoekers, die niet houden van het vaak opdringerige gedrag van verkopers op mega-woonboulevards.", aldus Cees Groen, inmiddels de vierde generatie van dit familiebedrijf. "Wij zijn geheel zelfstandig en onderscheiden ons door een eigenzinnig assortiment. Wat we leuk, exclusief en kwalitatief goed vinden, kopen we in."
Dat wij 101 jaar mogen bestaan, hebben wij overigens geheel te danken aan onze trouwe klantengroep.

Kom langs en ontdek ons Woonwarenhuis met vele woonideeën en laat je door ons deskundig adviseren.
Wij helpen je hierbij graag !!